Juletider..

Ja mycket att stå i kan man säga.. juletider betyder ju ledig från dagistider vilket resulterar i väldigt få sitta vid datorn tider för mamman.
Men atte jag ska försöka sumera julen för er som är nyfikan?..
Vi fick en förvånansvärt lugn julafton faktiskt. Riktigt trevligt blev det. Visst dagen började med att hela familjen försov sig. Jag hade ställt klockan på 06:00, lite för att jag gillar att smyga omkring själv på morgonen och väldigt mycket för att jag hade as mycket jag skulle uträtta innan Janne skulle köra oss till mamma innan han själv skulle bege sig till Adrian (Finspång) till halv 9. Jag vaknade av att Cissi knackade på dörren vid 8 snåret tror jag med en tomteluva på huvudet och väldigt fina klappar till Theodor.
Var en himla tur att hon kom kan jag säga för annars hade vi inte hunnit till mamma på julfrukost som serverades kl 10 med Kents släkt. Janne glömde i all hast slänga av vagnen då han rusade iväg så fick ta bilstolen på spårvagnen men det funkade det med.
Mr A skulle ju komma till halv 1 och vi skulle äta kl 14 innan Kalle. Så blev det inte riktigt då han försov sig och inte dök upp förrens vi alla redan ätit och sett på Kalle. Men han kom iallafall och det är vi glada över.
Det gick förvånadvärt bra måste jag säga och Theodor var på sitt allra bästaste humör hela dagen. Som oftast stressar man ju skiten ur sig med all julmat o vi lallade omkring mest hela dagen o bara njöt.
Det allra trevligaste var väl nästan att vi sov sjukt länge på juldagen och Alice Ballis sov nästan hela natten lång.
På juldagen åkte vi åter hem till mamma där bror med familj nfann sig. Även då var Mr A med.
Annandagen var vi hos Jannes bror o firade.
Julen har totalt fuckat upp Theodors sovtider och trots att Alice somnade jätte bra under julhelgen så har hon nu återgått till att totalvägra om kvällarna.
Ska försöka lägga n lite julbilder snart men just nu är det lite knöligt med en bebis på armen. Tänkte även att jag skulle knåpa ihop nån form av förlossningsberättelse för en sån vill man ju gärna gå tillbaka o läsa i framtiden... ja när tid finnes. Mest troligt då Stojj börjat dagis igen ;).
Gott nytt då!!!!!

Tomte fan..

Hade med sig finnar oxå, finnar o frissigt hår. Skit skit skit!!!

En tidig julklapp

Tomten kom tidigt till mig i år, han hade ett rött paket med sig. Jag som oftast älskar just röda saker undrar men extremt bitter ton Kan man reklamera?
Jag har fått mens :(!!! Ska det vara så ska det ju vara ordentligt.. vi snackar stockholms blodbad här. FAN!!!!
Theodor var vl typ 7 månader innan mensen återfann sig.. varför nu? Jag ammar ju som fan!!

orättvist...

Idag känns livet lite extra orättvist.
japp lite bitter är jag!!!

Sliter mig i hårt!!!!

Åhhhh ibland blir jag helt TOKIG!!!!!!!
Ibland är man inte riktigt hundra, idag är jag feberfri men långt ifrån frisk och just de dagarna när man kanske inte mår så bra så ska Theodor vakna på sin absolut sämsta sida. Vad jag än gör blir det fel, han ska säga imot precis allt och säger jag ifrån så flinar han bara elakt mot mig eller hittar på nån jävla dum undanflykt. Det är det absolut värsta med Theodor.. han ligger lixom ett steg före hela tiden. Han är ruggigt uträknande och smart. Ibland straffar han sig själv så att jag inte hinner. När han vet att det ät nära så kan han själv säga "då går jag ifrån" just innan jag tänkt säga att han får gå in på rummet.
Just nu är han inskickad på rummet och det är ruggigt nära att det inte blir nått peppaksbak idag.. ruggigt nära.
Jag sa just till han att han inte fick komma ut innan jag kommer och hämtar han... då kom skit ungen ut o sa att han ville ge mig en puss.

"Normalt"

Tidigare har ju denna blogg varit lite små anonym i den form att jag helt enkelt inte gett ut adressen till så många. Har väl blivit lite ändring på det. Från början var bloggen enbart menad för mina närmaste och för min egen del var den ett verktyg att må bättre för jag var ordentligt på botten då. Mycket har hänt sedan dess kan man ju säga.
Har börjat skriva lite mer och orsaken till det är nog att jag ofta kikar in i min gamla blogg för att se hur allt var då, mest utvecklingen med Theodor då han var bebbe.. det vill jag ju såklart kunna göra i framtiden med vad gäller Alice då. Ja Theodor med såklart.. han slutar ju inte utvecklas bara för att han är "vuxen" nu som han kallar det.
Mycket har hänt som sagt, mycket dåligt och galet mycket bra saker. Alice har kommit till världen det är väl den största positiva saken. Mycket dåligt har hänt med Theodors pappa och det har varit extremt mycket upp och ner på den fronten. Det är fortfarande lite osäkert men faktiskt börjar en känsla av "normalt" infinna sig.
HÖR OCH FUCKING HÄPNA han beter sig som folk. Jag är fortfarande på min vakt såklart men just för tillfället är Theodors och hans relation bra och relationen mellan mig och han.
Det är så otroligt skönt när man kan lägga allt skit bakom sig och bara fokusera på Theodor. Synd att det skulle krävas så mycket såklart men bättre sent än aldrig.

Döende...

Helvete så sjuk jag är!!
Hade 40 graders feber i natt o idag är jag då fan inte kartig.
Dessutom fick jag tillbaka min mens igår.. livet är bra orättvist.
Sjukt synd om mig som är sjuk alltså!!!

Försov oss

Ja orkade inte stressa så vi struntade i dagis. Jag börjar redan ångra mig för vad ska vi nu hitta på hela dagen lång?
Nån som vill leka?

VI..

Theodor med sin flickvän
En sur Alice haha hon är så söt när hon är arg!!

Sate..

Så okristligt trött men idag är det lucia så upp och hoppa!!
Har den senaste halvtimman försökt få upp Janne ur sängen.. det är ingen lek måste jag säga. Han började jobba nu kvart i och rusade som vanligt upp ur sängen för 5 minuter sedan. Var ju på IKEA igår.. det var ju trevligt oså fast nästa gång lämnar jag nog karl hemma och tar tåget dit. Shit va han gnällde. Han såg så lidande ut att det kom fram en farbror i 60-70 årsåldern med frugans handväska på armen och ville dela hans smärta. Han förklarade att det blir faktiskt inte bättre med åren.. "vänta du tills du står där om 30 år med handväskan på armen, då har du till och med slutat gnälla". Hans fru stod ett par meter bort och skakade på huvudet. Jag skratta så jag höll på och kissa i byxan. Det roliga var ju att Janne just gnällt för att han inte kände sig manlig när han bar på H&M påsen.
Nähä dags att sätta fart!!

Som jag befarade..

Är även detta en latmask dag.. eller jag dagen är ju inte slut än.
Inatt har jag iallafall sovit som en prinsessa just för att min prinsessa sovit jätte bra. Så ja idag kan jag ju inte skylla på det. Ska röja lite o senare när Janne slutat jobbet ska vi åka till IKEA.
Imorgon är det Lucia o Stojjbojj ska vara pepparkaksgubbe. Theodor kommer troligtvis ha flest gäster med sig på fikat efter då Pappa, Faster, Mamma, Mormor, Gudmor och Lillasyster följer med.
Annars? Jo jag stressar som vanligt till jul.. mest i huvudet o så länge stressen stannar där och lixom inte går till handling så blir det ju bara mer stress. Som vanligt lär jag springa på stan som alla andra den 23:e o om man ska vara helt ärlig är det väl tradition så varför bryta den.
Jag har yrat runt o letat efter en julaftonsklänning så länge utan nått riktigt klockrent resultat.. ja till Alice alltså så jag har helt glömt bort att finna nått till mig själv och till Stojj för den delen. Han har ju mest tuffa skjortor oså o jag ja jag får väl gå naken.. då får ju iallafall Janne vad han önskar sig i julklapp.

LATMASK...

Ja fy fan jag är så jävla lat. Idag har Theodor varit hos sin pappa hela dagen o listan var lång på allt som skulle göras... jag har såklart inte gjort ett skit. Eller ja tre filmer har man ju hunnit se.
Så håret är fortfarande ofärgat, naglarna omålade. tvätten otvättad, disken odiskad... ja ni fattar en himla massa ogjort helt enkelt. Nya tag imorgon antar jag... det kommer mest troligt resultera i en mer himla massa ogjort men tanken är alltid god.
Dagens plus är dock att jag hunnit med en smaskig fika hos min fru!
Theodor traskade förbi när jag laddade upp bilden nedan häromdagen o sa :" Mamma varför var du så fin på det kortet". Älskade älskade barn <3<3<3

Min bara min <3


Wtf??

Varför är det en jävla ruta som täcker halva mitt skrivfält här på bloggen?
Erbjudane om o skaffa PRO. Jag vill inte så hur får jag bort rutan?

Får ju skriva jätte korta meningar för att kunna se det jag skriver.


Iallafall... Jag tror jag håller på o bli sjuk, Alice är förkyld o Theodor gnäller som aldrig förr.
Vad jag än gör blir det fel.. suck!!


Så min fråga är såklart.. Är det läggdags snart eller???????????

Jag jobbar på det...

Sömnbristen är ett faktum!

Så fort jag vaknar en morgon och känner mig någorlunda mänsklig, så fort jag finner tid att gå på toaletten när behovet infaller.. alltså inte då det passar omgivningen ja då hörrni, då jävlar ska det bloggas... eller????

Alice!!!!!!


RSS 2.0