Ätstörningar!!!

Mmm det är nog fan så illa.

Kommer på mig själv med att tänka på att jag inte borde äta.. alltså jag äter ju så det är inte så illa men jag vill inte.
Problemet är ju att jag upptäckt att det funkar. När jag mådde så dåligt förut så kunde jag nte äta, kunde inte förmå mig att äta och inget smakade.. jag blev inte ens hungrig. Jag rsade i vikt och även om jag mådde jävligt piss så mådde jaf faktiskt bra av just det.

nu mår jag bättre.. riktigt bra faktiskt men det syns oxå på vikten. Jag har ju inte vägt mig men åh jag känner det.. o jag lider!

Fan borde det inte vara tvärtom!!!!!!


Måste göra något åt det här.. alltså finna nått sunt sätt att bli smal o va nöjd med mig själv.

Gahhhhhaaaa!!!!!!

Här var det segt...

Jag är en periodare. Skriver i perioder alltså.

flytten gick bra, trivs som satan. Det känns helt klart som mitt hem och här ska jag stanna länge.

Skolan börjar snart.. känns väl sådär nu när komvux tar över men men det är ju bara en termin och förhoppningsvis riktigt riktigt intressanta kurser.

Har fått jobb.. trivs skit bra. Visst det kommer nog bli kämpigt att få ihop alla tider men det ska gå. Måste nog vara ett av de bästa jobben som finns. Så känns det just nu iallafall.

Jag är väl inte riktigt på topp än... gamla grejer som spökar fortfarande men jag har kännt på lycka lite då och då iallafall. Det är saker jag helt klart måste jobba på och saker som troligtvis kommer att ta tid men det känns som det kan funka om jag bara "står ut" ett atg eller vad man nu ska använda för opassande ord.

Det finns saker man måste älta och tjata sig egenom för att  de ska bli betydelselösa.. eller för att de ska bli betydelsefulla. Vissa saker behöver bli betydelselösa för mig o ni vet ju att det manliga könet behöver få vissa saker inbankade i skallen för att de ska förstå meningen eller vikten av det hela.

jag vet att inte alla håller med men vissa saker är värda att kämpa för..

Vissa saker går bara inte ge upp hoppet om...

Vissa kan kalla det naivt..

Just nu är väl allt bra förutom mitt huvud..

Just nu behöver jag bara känna att jag inte kämpar ensam...

Just nu skulle knappen sitta fint men eftersom den inte existerar är det bara bita i det sura äpplet.. sålänge vi alla tuggar på och håller god min ska det nog funka. Visst krävs det lite respekt.. man får ju inte ge sig in och tugga på den andas sida av äpplet men det gäller fan att hålla koll på tuggorna.. att tugga i takt med varandra tex.

Metaforer mina vänner.. inga konstigheter och solklart för er alla va :P???

Kvittar väl för ni har ju alla gett upp hoppet hahah ingen som läserden ouppdaterade bloggen längre.. så nu är jag tillbaka och talar för döva öron hehe

Hoj hoj!!



RSS 2.0