Karnevala sig...


Snurr..

Reder jag ut det här??

Ont ont ont..

Ja fy idag har jag haft väldigt ont mest hela dagen.

Har faktiskt varit riktigt orolig.. har lixom haft sammandragningar hela dagen till o från. Magen har varit stenhård så fort jag rört på mig o även ibland då jag bara vilat. Sammandragningarna har gjort riktigt ont o skulle man jämfört hur det var då Theodor föddes så var det verkligen på rikt.. men eftersom det tydligen är väldigt annorlunda med nr 2 så ska det ju inte vara någon fara antar jag. Inget regelbundet dock. Nu har det slutat så antar att det bara var träning inför vad som komma skall.

När vi var i affären förut o det kom titt som tätt så tänkte jag verkligen att om det fortsätter efter att jag ätit o får vila så åker vi in.. men det slutade ju tack o lov.



Stojj är åter igen hos sin pappa en sväng o satana jag tror jag dör.. fan vad jag saknar han. Det är helt sjukt. Har väl för mycket tid över att tänka på det antar jag.

9 veckor kvar o sen har jag mest troligt annat att tänka på. Saknaden finns ju alltid kvar men håller man sig sysselsatt så står man ut iallafall.

Som det är nu kan jag inte ens gå in med kläder i hans rum utan att börja böla.. lite hormoner kanske :P.


Nähä dags för skönhetssömnen (läs vrida o vända sig hela natten för att vakna lika trasig som man somnade)

Natti!!!


Blommor o bin..

Jag misstänker att Theodor börjar få någon form av insikt i hur det hela står till.. Hur det går till lixom.

Jag misstänker att han kanske pratat med några större barn på dagis, för jag har då inte nämnt nått.

Jag menar vi alla vet ju hur det slutar, att det bara finns en naturlig utväg.. men eftersom det är betydligt mer relevant för mig än vad det är för Stojj (lite beroende på framtidsutvecklingen) så har jag helt enkelt ingen större lust att samtala kring ämnet alls.

Eller kan det vara så att allt detta bebissnack får han att minnas...

Nej jag tror på ett barn på dagis.. ja låt oss skylla på dagis!!!!

T-"Mamma" (Theodor tittar misstänksamt på mig).

Jag-" Ja vad är det?"

T- "Din bebis i din mage... bor den i din pulla?"

Jag-" Nä den bor ju i magen"

T- (fortfarande lite misstänksam o definitivt skeptisk till mitt svar) "okej då".


Sen bytte jag samtalsämne ganska fort.. för helt ärligt vissa sanningar som tex Tomtens faktiska förmåga att kunna flyga, Hur det kommer sig att påskharen lägger ägg o annat som ja om vi ska vara ärliga till och med skrämmer oss vuxna... det kan faktiskt vänta lite tycker jag o ibland är det bättre att inte veta.

Wohooooo!!!

Idag kommer Theodor!!!!!!!!!!!


Måste städa lite nu så det är fint.. framförallt bädda Theodors säng med de nya sängkläderna jag köpt till han, då tror jag han blir glad.

Sen ska jag rusa till dagis och gosa Stojj hela dagen lång!

Gick ju igenom gamla bebis kläder igår.. man kan ju säga att Bebis kommer absolut inte behöva gå naken. Basplagg finns så det räcker och blir över, visst kommer man vilja ha lite rosa eller blått sen beroende på vad det gömmer sig i magen men naken behöver inte ärtan vara.

När vi höll på igår jag och min fru fick vi båda lite av en chock dock... allvarligt har Stojjbojj varit så liten????????


Vart fan tar tiden vägen, hur kan man glömma så fort?



Vem är x??

Jag misstänker att det är Erica eftersom x skrev ärtan mene äre det eller?

10 Veckor kvar!

Och så här ser man ut!




Jag har lite svårt att förstå att jag ska kunna bli större men jag vet ju att det hinner hända massa på 10 veckor o jag vet ju att jag var BETYDLIGT större med Stojj!


Har ni sett va fint?

Har ni sett va fint jag gjort här i bloggen?

Lixom alldeles själv har jag åstakommit det.

Jag har även lyckats köpa en vagn som ni ser här under.

Jag har ju länge letat på blocket efter vagn och det har stått mellan Brio Sing (som ni ser här i inlägget under) och babytravel Milano. Milanos fördelar var ju att den har större sittdel och är billigare. Sing har jag ju lixom alltid älskat och ville ju ha redan då Stojj va liten men då köpte vi ju den berömda Bajs vagnen av nån okänd på blocket. Den vagnen var ju ganska lik Sing o jag älskadeden verkligen... det var ju lite trågigt att den gick sönder hela jävla tiden dock.

Nu var det iallafall så här.. en ny Milano med allt tillbehör skulle ca gå på 5000 kr i butik alltså. Man kunde hitta den begagnad på blocket för ca 2000- 3000 ibland billigare  men oftast va den då från 2008 o ja det är ju ganska gammalt för o va en vagn.

Brio Sing i butik kostar ca 6000. Gick att hitta på blocket för ca 2500- 4000 ibland billigare men då var det den äldre modellen med silvrigt chassi.

Sen lixom hände det :P Jag surfade runt och hittade en ny för 4000 kr. Då ingår alltså sitt och liggdel och regnskydd. ! års garanti och den är NY!! Sparar 2000 kr om man köpt den i butik och jag tror ju att om man skulle vilja sälja den så får man säkert tillbaka iallafall halva den summan sen. Nice ha??

Nu är målet dock att finna en begagnad Brio Primo bilbarnstol från senast 2009. Den jag har som lille Stojj satt i back in the days är ju från 2008 och går inte klicka på vagnen. Kollat runt lite på blocket och går att få för ca 600-1000 kr. Men ja jag är inte säker än så jag avaktar.


Nu känner jag mig iallafall inte alls lika stressad.


Saknar Theodor så jag tror jag DÖR!!!!!!!!!!

så fin så fin!!


Orättvist!!!

Livet är verkligen inte rättvist.. Jag bara säger det!!

Galet orättvist!!

Ha det så jävla kul då får man väl säga!



Närå ja ä inte bitter!!!!!

Dagarna rullar sakta men säkert..

På lördag går jag in i v 30 alltså 10 veckor kvar... 2,5 månad. Låter ju inte så mycket så visst går tiden framåt fast skapligt sakta måste jag säga.

Det närmar sig iallafall o det är ju gött.

Saknar Theodor så jag håller på att gå itu men men han har det bra o jag behöver vila så bara att bita ihop.



Mitt hjärta..

Snyft nu har mitt lilla hjärta åkt till Pappi och blir borta en HEL vecka.

Fan det har knappt gått en timma och det verkligen smärtar i mig, vill gråta och springa och hämta han direkt.


Fy hur ska man klara detta???

Sysslolös..

Behöver skaffa mig lite fler arbetslösa vänner tror jag...

RSS 2.0