Fredag!

Jag vet att jag bloggar dåligt men jag har ju lixom inget vettigt att säga alls.

Alice växer och står i. Var på BVC i onsdags och hon väger nu 5900g ovh är 58,5 lång. Gått upp över ett kilo på en månad alltså.. hoppsan vart ska detta sluta? Visst är jag glad att hon går upp bra men nu får det nog lugna ner sig lite.. vill ju ha bebis LÄNGE LÄNGE. Alice är en lugn och glad bebis.. raka motsatsen till hur brorsan var då han var liten plutt unge alltså. Hon skrattar nu mera och har snurrat runt ett par gånger men mest av misstag tror jag för hon ligger helst på rygg.. eller ligger helst inte alls egntligen. Hon vill mest stå eller sitta. Fick även spruta i onsdags och fick feber på natten och dagen efter.. hon var verkligen inte sig lik och har sovit väldigt dåligt inatt men nu verkar hon piggnat på sig igen.

Egentligen skulle jag nog kunna fylla bloggen med allt roligt som kommer ur Theodors mun men jag hinner lixom inte riktigt med... tycker verkligen inte jag hänger med i han utveckling alls just nu. När fan blev han så stor??? Själv tycker han tiden går allt för sakta dock.. han väntar o längtar på att bli vuxen.

Sist vi var på BVC innan jul var ju Theodor med och då pratade BVC tanten med han o frågade om det var kul att ha en lillasyster oså. Theodor berättade att Alice tycker att han är jätte rolig och ler mot han hela tiden. Tanten sa då att efter jul ska du se att hon livit ännu större och till och med kommer skratta och prata med dig.
Dumt sagt.. Theodor tjatar hela tiden " Varför är inte Alice stor nu när julen varit?".


Fläsk

Åhh jag vill ha bort fläsket nu!!

Det är inte bara för smakens skull som jag saknar proteinbars!!!

Det är ju så mycket lättare med dom då man lixom inte hinner. Just nu hoppar jag över målen i stortsätt hela dagen oså vräker jag i mig på kvällen. Big no no!!


Spya!!!

Fan va jag hatar spya!!!!

Jag är så trött trött trött på bebiskräks. Hade lixom glömt bort hela den biten. Ja för Alice är precis som Theodor vad gäller den biten. Det skvalpar i golvet och rena kläder har inte nån i familjen mer än 5 minuter. Blir galen!!!!

Tristessssssssssssssssssssss!!!

Med jävligt många ssssss! Fy vad livet känns tråkigt just nu.
Står o stampar på samma ställe. Är så sjukt trött på vardagen.
Tror jag skulle behöva hitta mig en sysselsättning, typ lite plugg så man kommer ut o träffar lite folk. Saknar skolan som var o folket som var där :( men den tiden är förbi. Hur jag skulle hinna med nått plugg veti fan för nu hinner jag ju nada men atte man får ju prioritera.
Planen är att Jag o Janne ska ut o leka vuxna på lördag. Vad vi ska göra o med vem har jag ingen aning om. Hade ju mest av allt önskat att Frugan var ledig men hon ska jobba :(. Men ja utan barn tänkte vi vara. Får se hur det går, jag är taggad som satan fast as nervös att lämna Alice. Planen är iallafall att vi smiter från hemmet vid ca 20-21 tiden och under tiden ska mamma vakta. Alice äter ju en flaska ersättning innan hon somnar och brukar ju inte vakna förrens morgonkvisten vid 5 snåret för nästa mål och till dess ska vi ju ha sprallat av oss. Vill inte göra upp allt för stora planer då risken finns att jag vill hem till bebis efter en kvart :P. Men ja vi får se vad det blir eller en om det blir.
Skulle behöva lite romantik kan jag säga!! Men är lite små trött på att tjata om det så jag får la kela med barnen :).

RSS 2.0