Tjoho!!

Oj vad allt ändrats här inne sedan jag var inne.
 
Anledningen till att jag bloggar nu (förutom att Thina tjatade lite :)) är att jag behöver er hjälp... ALLA mina favoriter är borta förstår ni. Hela min lista med bloggar jag följer bara poff borta. Så hörrni kan ni inte vara så snälla och kommentera inlägget här med era bloggadresser o kanske även lite bloggar ni tror jag har intresse av att läsa :) TACK!!!
 
 
Jaha vad händer och vad har hänt sedan jag skrev.. troligtvis en massa men det allra viktigaste är väl iallafall att Skruttan fyllt 1 år!!!
Hur kan tiden gå så jävla snabbt när man har småtroll????
 
Vi firade helgen innan och tisdagen då hon fyllde. Mamma och Cissi var här helgen och Andreas och Angelica kom fast alldeles för sent.
 
 
Är faktiskt grymt besviken för mer än så blev det inte... ryktet sa att hon skulle firats helgen efter oxå men de människorna lyser fortfarande med sin frånvaro. Anledningen till att firandet eller snarare bristen på firande gort mig så besviken är nog för att jag ser tillbaka på Theodors kalas då han fyllde 1. Huset var fullt hela dagen av både vänner och familj.. och för Alice del var inte ens familjen samlad. Man får väl vara glad över att hon själv inte förstår.
 
Men men nu släpper vi det!
 
I eftermiddag ska vi möta Andreas och Theodor o leka lite.. han har just nu väldiga bekymmer med att mamma och pappa inte kan bo tillsammans så han slipper sakna oss :(. Det skär i hjärtat och jag har ingen aning om vad som är bäst för han. Alltså att träffas så här korta stunder under veckorna då han är hos den andra föräldern eller om man bara borde hålla hemmen isär.. vad tror ni?
 
Jag vill ju att vi ska kunna träffas o leka oså alla men alltid då vi ska skiljas åt igen så blir han jätte ledsen och vill bara följa med mig hem.
 
Ja nä det var väl allt för denna gång tror jag Ha det gött HOJ HOJ!!
 
 
 

RSS 2.0