sinnessjuk..

Jag blir helt galen av att gå hemma...


Fy vad tråkigt jag har. Visst finns det massor jag skulle kunna sysselsätta mig med men jag orkar inget. Vila är väl typ det enda jag orkar och jag blir snart sinnessjuk av tristess...


Har alldeles för mycket tid att tänka helt klart... Helt klart INTE bra!

Hemma igen..

Nu är mitt lilla hjärta hemma igen <3!

Janne fick såklart telefonen och jag sliter för att förstå mig på hans.. det löser sig snart.

Var hos Bm igår.. det gick prima. Hjärtat tickar på, järnvärdet var tydligen lite lågt så dags att äta den skiten, fick förlängt sjukintyg oxå mycket bra.

Nu ska det väl förhoppningsvis rulla på.

Theodor är förkyld, har hostat hela natten så vi blev hemma idag. För hur eller hur så är det rätt jobbigt att vara på dagis och han lär ju friskna till fortare hemma. Så så blev det. Jag var till och med uppe en hel timma före honom imorrse.. det är inte ofta kan jag säga.


Nu gröt i stora lass.

Ny telefon...

Fick just mess om att nya telefonen kommit.. frågan är ju nu on Janne banan gjort sig förtjänt av den?

Jag skulle ju vilja att han anstränger sig lite.. inte för att få telefonen egentligen utan för att jag vill ha romantik och om han gav mig det så är det ju självklart att jag vill ge han den.

Är ju trgiskt att det ska krävas en telefon för att få lite komplimanger men va fan man tar väl vad man får eller??

Idag ska jag till Bm på riktigt och idag kommer Stojjan hem. Wohoooo!!

96...

Japp 96 dagar kvar till beräknad ankomst.

Om man räknar på den 22:e oktober o jag tänker då inte räkna något annat.


Dagarna segar verkligen nu.. jag har så grymt tråkigt. Tycker livet är allmänt tråkigt faktiskt. Veckorna går, jag försöker städa om dagarna, fylla i massa viktiga papper, oroa och planera för framtiden. Helgerna sliter man stenhårt för att hitta på nått kul eller helt enkelt vila och mysa ordentligt.... tycks aldrig få till något av det faktiskt.


Städningen segar då precis allt gör ont, mysa innebär typ att ligga i varsin del av soffan och titta på film eller gamla serier... börjar känna mig gammal. Det fanns lixom en tid när all tid med kärleken just innebar kärlek. Nu.. innebär det pussel snack av vardagen typ "vad ska vi äta idag".


Saknaar Theodor :( även ja visst är det skönt att vara lite själv men det kryper i mig. Sååååå jävla trött på min trötta kropp.


Jag är uppriktigt sagt rädd för framtiden.
Kommer vi reda ut det här?
Orkar jag?
Vill du?

Är väl som vanligt så att man är rädd för det okända så nu vill jag få det okända känt!

Wohoooo!!!

Försäkringskassan har godkänt min sjukskrivning!!!!!!

Helt bakom flötet...

Jag fattar noll... Varför har jag aldrig varit sjuk förut???


Man måste nämligen ha varit det tror jag för att förstå hur allt funkar.

Det är så mycket att styra med, så många trådar att dra i så det är inte sant.. oså ska man veta vart man ska hitta trådarna. Det svåraste av allt är dock att de trådar men sen hittar INTE ska ha semester.




Jaha i övrigt då... jo jag har ont, mest hela tiden fast nu verkar det iallafall som att jag hittat ett sätt att hantera just själva foglossnings ontet. Jag har lixom lärt mig att gå på nått visst sätt för att det ska göra mindre ont men... det gör ju i sin tur att jag får ont i knäna istället men i nuläget är det ett bättre ont.

Theodor verkar till min förvåning stormtrivas på sommardagiset.. fasade ju lite inför det eftersom dagis i övrigt inte varit så där toppen den senaste tiden, han vill inte gärna gå dit även om det alltid gått bra när han väl är där. Nu rusar han rakt in i de sunkiga lokalerna som alltså är sommardagiset och protesterar inte alls. Jag tycker ju som sagt att det är ett ganska skabbigt dagis med extremt dålig luft och om möjligt ännu sämre utegård men men det kvittar ju vad jag tycker bara han trivs.  Varje gång jag kommit sitter dessutom personalen på sina rumpor och pratar strunt medans barnen leker i andra rum... ser lite tråkigt ut men ja ja.

Fick just reda på att Janne får förlängt på jobbet i tre månader till.. kalas även om fast jobb vore att föredra.

Romantiken då: Ja ni inte flödar den direkt men antar att jag inte egentligen har så mycket att klaga på. Jag är kär.. Galet jävla kär. Jag vet att han älskar mig, vet ju att han tycker jag är vacker och han valde ju mig, lever med mig och i det stora hela är han ju gullig oså... inget större problem egentligen om det inte bará var så att jag visste att han var så mycket bättre. Skulle ju inte skada om man fick höra lite gulligt ibland. Men nu har vi väl valt vardagen så då får vi väl leva i den antar jag.


Hatar att nöja mig men det känns som man inte har nått val.


Det händer en del spännande oxå, inget som direkt rör mig men jag hoppas iallafall att det lixom leder till att två personer försvinner helt. Håller tummarna och skrattar elakt på avstånd Mohahahahahahahhahaha!!

Bebis <3






Theodor puberteten..??

Frågade Theodor vad han hade gjort i pannan idag för han hade ett litet märke... Han hade ett sånt där sår som Janne har i pannan sa han :P heheh han har visst redan börjat få finnar.

Tackar min fru för en under´bar dag <3!!


Jag gjorde det..

Jag sa vad jag ville och tydligen ska man inte göra det.

Jag har två val tydligen: Att hålla skiten för mig själv och gilla läget som det är eller att fortsätta gnaga och då få tillbaka en isbit. Ja jag är bitter på den responsen men eftersom gnaga inte tycks ta oss någonstans så får jag väl välja det första alternativet.



Blev galet besviken inatt och det kommer vara svårt att släppa... det kanske inte är så allvarligt i andras ögon men för mig var det förkrossande! Kastades lixom tillbaka till ruta ett för en stund och har fortfarande extremt svårt att förstå hur det kan ta 25 min att ta sig till folkparken från kungsgatan. Det är vad jag förstår det 40 min som var väldigt långa i min värld men som tydligen var 10 i någon annans... förstår inte och som ni alla vet är det människan inte förstår väldigt väldigt skrämmande. Jag har en extremt vild och grym fantasi troligtvis gör jag i fantasin saker större och värre än de är så ja som oftast lugnas jag av sanningen så varför inte bra ge den till mig? Något stämmer ju helt klart inte och det gnager!!!


En fin vän skrev idag till mig att jag var fin... bara så där spontant efter att vi stött på varandra på Vejka. Blev så glad så glad, så lite det kan krävas lixom. Du är fin min vän <3.



Nähä nu ska jag läsa en bok för Theodor som tydligen har extremt svårt att komma till ro efter karnevalandet idag... Jag skyller allt på Vejka :D.

Hoj

Vem kan det vara..?

Har just upptäckt att någon läser min blogg... Vem kan det vara?


Hur ska man få folk att förstå vad man vill utan att behöva säga det?

Vad är det babe?

jadu vad är det egentligen?????


När???

Fan när ska allt bli som det ska??

Jag är så trött på att vänta.. vänta på att DU ska bli DU igen!!!!!!!


Det här håller inte och det som gör mig mest frustrerad är att jag gjort allt jag kan, jag har försökt att förklara men det går bara inte... det hänger inte på mig och jag kan inte påverka någon annan än mig själv.

Jag är helt säker på hur detta kommer sluta.. att det kommer sluta frågan är väl bara när?

Jag hatar att det inte når fram till dig, att jag inte når fram till dig!

Skit bajs fitt hormoner!!!!


RSS 2.0